Jan Scheen Bouwmanagement

Werk in uitvoering
Heeft u verbouw- of renovatieplannen? Maar is uw beschikbare tijd te beperkt om zelf de plannen tot uitvoering te brengen? Dan kan ik u helpen om het hele proces te begeleiden. Vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

Verbouwingen in en om uw huis
Samen met u beschrijven we uw wensen. Of het nu gaat over een aanbouw, serre, keukenuitbouw, kamers doorbreken of badkamerrenovatie; alle verbouwingen zijn bespreekbaar. Deze wensen en ideeën werk ik uit in een plan van aanpak, de werkomschrijving . Hierin beschrijf ik precies wat u wilt en waaraan het allemaal moet voldoen.

Op basis hiervan ga ik het plan uitzetten en selecteer ik de voor u meest geschikte bouwpartners.  Belangrijk hierbij vind ik dat partijen elkaar kennen. Hierdoor is er een gegarandeerde doorloop. Aan deze bedrijven vraag ik offertes aan voor de werkzaamheden. Samen met u beoordelen we deze offertes en maken we een keuze.

Dan maak ik de opdracht definitief en plan ik in wie op welk moment aan het werk moet. Tijdens de uitvoering zorg ik dat de planning gehaald wordt en controleer ik de kwaliteit van de uitvoering. Dus ik zorg voor de realisatie van het  project  binnen de gestelde tijd en dat tegen de afgesproken prijs en kwaliteit.

 

Denken in oplossingen!

de kwaliteit- en prijsverhouding - het beoordelen van offertes – afstemming tussen de verschillende bedrijven – resultaatgericht zijn - inzicht in de kwaliteit van het toezicht op de uitvoering - zorgdragen voor de doorloop